Varianta 3

Varianta 3

Bufet Rece

Platou cu asortiment de branzeturi romanesti
Boluri cu rosii, castraveti, salata verde, morcov ras
Boluri cu capere, crutoane, castraveti murati, gogosari murati, masline negre si verzi
Dressing-uri: iaurt, ierburi, mustar, ketchup, ulei masline
Rulouri de sunca umplute cu salata a la rus
Salata de sfecla rosie
Salata bulgareasca
Salata de cartofi cu fructe cocktail
Salata verde cu bacon si oua
Salata de vinete
Salata dobrogeana

Bufet Cald

Ciorba de vacuta cu smantana si ardei iute
Sote a la stroganoff
Snitel de porc
File de cod cu sos de lamaie
Ciuperci sotate
Cartofi in aluminiu copti la cuptor
Paste cu legume stil “chow mien”

Desert

Salata de fructe
Tort de fructe
Truffle cake
Sarlota de ciocolata alba