Varianta 14

Varianta 14

INTERNATIONAL

BUFET RECE

Platou cu asortiment de mezeluri romanesti si preparate din carne
Platou cu asortiment de branzeturi romanesti
Boluri cu rosii, castraveti, salata verde, morcov ras,
Boluri cu capere, crutoane, castraveti murati, gogosari murati, masline negre si verzi
Dressinguri: iaurt, ierburi, mustar, ketchup, ulei de masline
Oua umplute cu pate de ficat de pui
Salata Nicoise
Salata de pui cu porumb
Salata de varza alba cu rosii si morcov ras
Salata Mimosa (salata verde, bacon, oua, crutoane, dressing)
Salata Caesar
Salata de fasole rosie
Salata Aida
Rulada de sunca umpluta cu salata a la russe
Castraveti umpluti cu paste de branza

BUFET CALD

Ciorba de vita cu smantana si ardei iute
Vita in stil burgnion
File de cod cu sos de lamaie si caperre
Snitel de porc
Piure de cartofi gratinati
Brocoli cu ciuperci
Orez cu mazare
Farfale cu sos de branza la cuptor
Pui rustic a la bunica

DESERT

Fructe proaspete taiate pe platou
Prajitura cu spuma de mango
Crema de zahar ars
Prajitura cu fructe (ananas)
Truffle cake