Despre noi

Despre noi

Stimate client,

Va multumim ca va ganditi sa colaborati cu noi. Suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile pe care vi le oferim. Vom incerca sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor companiei dumneavoasta.

Scopul nostru este de a va oferi servicii de catering pentru evenimente de cea mai buna calitate, realizate de o echipa de profesionisti in domeniu.

Prezenta noastra pe piata romaneasca din 2007, se remarca prin calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor sai, mancare exceptionala, creativitate, flexibilitate si prezentare la standarde inalte.

Prin intermediul acestei scrisori de prezentare dorim sa va facem cunoscuta societatea noastra, societate ce activeaza intr-un domeniu care nu ingaduie stangacie si lipsuri: catering si organizare de evenimente.

Enigma Catering se poate mandri cu faptul ca, desi este una dintre cele mai tinere firme din categoria sa, lasa impresia unei societati cu traditie, datorita calitatii produselor, seriozitatii si flexibilitatii cu care sunt intampinati clientii.

Politica firmei se bazeaza pe un management al calitatii serviciilor oferite care are la baza cooperarea cu clientii nostri pentru atingerea obiectivelor comune, orientandu-ne spre nevoile acestora.

Bucataria noastra are retete speciale pentru a da savoare tuturor evenimentelor.

Creativitatea, bunul gust, maiestria si preparatele alese sunt ingredientele cu adevarat speciale.